Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Concert band Levenslied in kerkgebouw VBG Papendrecht

zaterdag 25 maart 2023 20:00

20:00, Papendrecht, gebouw VBG. De band Levenslied verzorgt op 25 maart een concert onder de naam ‘Levenslied, Unplugged & Friends’ in het kerkgebouw van de Vrije Baptistengemeente aan de Poldermolen 7 in Papendrecht.

Levenslied is bekend van de concerten waarin zij een eigentijds, gevarieerd en voornamelijk Nederlands kwaliteitsprogramma van psalmen brengt. Psalmen behoren tot de oudste levensliederen en gaan over thema’s die ons allemaal raken. Liefde, geluk, blijdschap, boosheid, spijt, vergeving, ellende, dankbaarheid, de ervaren aanwezigheid, maar ook de afwezigheid van God. Hoogte- en dieptepunten. Er komen naast eigen arrangementen ook uitvoeringen van onder andere The Psalm Project en Psalmen voor Nu voorbij. In aanloop naar Pasen wordt het psalmen repertoire aangevuld met hymnen en praise liederen en kan er volop worden meegezongen.

De directe aanleiding voor het concert is het ondersteunen van de organisatie Compassion en de reis die Alblasserdammers Rosanne (16), Jesse (18), Lotte (19) samen met hun vader Frans op 10 mei zullen ondernemen naar Tanzania. Daar gaan ze, uiteraard op eigen kosten, projecten van Compassion bezoeken en een sportieve prestatie verrichten met als doel om de projecten en kinderen in dat land te sponsoren.

Toegang is gratis. Aanvang is om 20:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur.