• Brothers in Band.
• Brothers in Band. Foto: Aangeleverd

Very Best of Dire Straits in De Willem

donderdag 9 februari 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Brothers in Band treedt op donderdag 9 februari op in Theater De Willem in Papendrecht met ‘Very Best of Dire Straits’.

Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing. Brothers in Band speelt met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft.

Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.

Entree bedraagt 29,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.