Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Afghaans-Nederlandse culturele avond in Papendrecht

vrijdag 10 februari 2023 20:00

20:00, Papendrecht, Denksportcentrum. In het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12 in Papendrecht wordt op vrijdag 10 februari een Afghaans-Nederlandse culturele avond gehouden.

Organisatie is in handen van Rhizome & You in samenwerking met stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP). Het programma biedt een mooie samensmelting van Afghaanse en Nederlandse po√ęzie, kunst en muziek.

Er zijn optredens van dichter Muzhgann Saghar, soloartiest Said Hassan Agha, schrijver M Shah Farhoed, dichter Hans Verzijl, kunstenaar Sofie Meijers, de artiesten van Patchouli, criticus D. Aaref, soloartiest Rawesh Akefi en dichter Tania Akefi, die tevens organisator is.

Toegang is gratis. Aanmelden kan via w.vdhoeven@papendrecht.nl. Tegen geringe betaling is er koffie, thee en diverse (fris)dranken. Er zijn kleine hapjes beschikbaar. Inloop is vanaf 19.30 uur. Aanvang is om 20.00 uur.