Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ode aan Jan Rot in Theater De Willem

donderdag 23 november 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Marjolein Meijers brengt samen met Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers op donderdag 23 november vanaf 20.15 uur een ode aan Jan Rot in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

“Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes? Dat was een van de dingen die Jan en ik bespraken de laatste keer dat ik hem zag”, vertelt Marjolein Meijers. “We zaten in de auto op weg naar Amsterdam. Die dag heb ik een paar uur met hem doorgebracht. De laatste keer, dat wisten alle twee.”

“Nu maak ik samen met Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers een serie voorstellingen die we de komende jaren als meezing voorstelling gaan spelen. Er liggen er drie verschillende op de plank. Deel 1 zijn de vroege jaren. Die spelen we nu.”

Entree bedraagt 20 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.