Natuurpresentatie Woord en Daad

vrijdag 30 september 2022 19:00 tot 23:05

19:30, Alblasserdam Rembrandtlaan 100. Op vrijdag 30 september zal er in de Joannes Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100 in Alblasserdam een schitterende natuurpresentatie Van IJsland tot Amerika worden gehouden door de bekende natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek. De presentatie is voorzien van muziek en natuurgeluiden om de beleving van de foto’s en film te optimaliseren. Verder geeft Maas tijdens de presentatie deskundige uitleg over alles wat er te zien is in deze gebieden. Deze avond is georganiseerd door het comité van Woord en Daad te Alblasserdam. De opbrengst is bestemd voor een werkgelegenheidsproject voor jongeren in Colombia. Aanvang 19.30, deur open 19.00. Toegangsprijs: 6 euro tot en met 14 jaar en 9 euro vanaf 15 jaar, inclusief koffie met wat lekkers in de pauze. Voor meer informatie: www.maasvanderuitenbeek.nl.