Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kruimeltje musical in Theater de Willem

zaterdag 24 september 2022 14:30

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. De Kruimeltje musical wordt op zaterdag 24 september vanaf 14.30 uur uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

De familiemusical Kruimeltje is terug in een nieuw jasje, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Entree bedraagt 20 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.