Afbeelding
Foto: Bob Bronshoff

Henry van Loon in Theater de Willem

vrijdag 23 september 2022 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Henry van Loon komt op vrijdag 23 september met zijn cabaretvoorstelling Janny The Show Dog naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk ├ęcht wilde. En dat was weg om samen te zijn.

Entree bedraagt 25 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

Locatie