Dorpspicknick
Dorpspicknick Foto: SWA

Dorpspicknick in Alblasserdam

zaterdag 27 augustus 2022 11:30 t/m 14:00

11:30, Alblasserdam, Het Groene Woude Wik. Op zaterdag 27 augustus zal voor de derde keer een heuse dorpspicknick worden georganiseerd in Alblasserdam. Iedereen is welkom om, naast een eigen meegebrachte lunch, te genieten van verschillende activiteiten en gezellige ontmoetingen.

Het ABC-team, Natuur’lijk Alblasserdam, Prachtlint, Kunstkanjers en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) slaan de handen ineen om deze dorpspicknick wederom tot een succes te maken. Naast picknickkleden, zitjes en gratis drankjes zijn er veel leuke en leerzame dingen te ondernemen. Zo komt een imker vertellen over zijn werk, is er een excursie over flora en fauna, maar ook rondritjes met paard en wagen. Voor de kinderen is er sport en spel, pony’s aaien en samen met een kunstenaar een natuurkunstwerk maken.

De dorpspicknick zal tussen 11.30 en 14.00 uur plaatsvinden op de natuurspeelplaats Het Groene Woude Wik langs de Zwenkgras/Liesgras. Alblasserdammers zijn van harte welkom.

Meer informatie via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Locatie