Afbeelding
Foto: Peter Boermans

Luisterclub Popmuziek in Landvast

donderdag 8 december 2022 14:00

14:00, Alblasserdam, Landvast. Donderdag 8 december is er weer een luisterclubmiddag in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. In de gezellige bovenzaal zijn diverse mogelijkheden voor de opstellingen van geluid en eventueel ook beeld, maar ook van de stoelen, afhankelijk van het aantal muziek luisteraars. Muziekliefhebbers kunnen weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw, dus van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills &Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij.

De toegang is gratis, koffie, thee of drankjes helaas niet, maar die kunnen gelukkig wel bij de bar van Landvast worden besteld. Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans, die op zijn laptop meer dan 1300 cd’s met 19.000 nummers bij zich heeft, waaruit keuzes gemaakt kunnen worden die meestal goed in de smaak vallen. Het programma loopt van steeds van 14.00 tot 16.00 uur, maar nog even nablijven is ook altijd gezellig.

De planning voor 2023 zal in binnenkort overleg met Landvast worden vastgesteld.