Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe voorstelling van Theatergroep Het Masker

zondag 2 oktober 2022 15:00

15:00, Alblasserdam, Landvast. Theatergroep Het Masker verzorgt op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober twee voorstellingen in Landvast in Alblasserdam.

De uitvoering gaat over Huize Van Speyk, waar mensen wonen met een psychiatrisch verleden. Jaarlijks worden de bewoners beoordeeld of ze weer helemaal normaal zijn en terug kunnen keren naar de normale maatschappij. Is het dit keer eindelijk zover? Willen ze eigenlijk wel normaal zijn? En wat is ‘normaal’? Een komisch stuk rondom onder andere een mislukte goochelaar, een kunstenares en een Poolse bruid.

Speeldata zijn op zaterdag 1 oktober vanaf 20.15 uur en op zondag 2 oktober vanaf 15.00 uur. Entree bedraagt 10 euro. Kaartjes zijn te reserveren via de vernieuwde website van Het Masker: www.theatergroephetmasker.nl.