Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Snelcursus schaatslessen in de kerstvakantie op Dordtse ijsbaan

Algemeen 477 keer gelezen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt van 2 tot en met 4 januari 2023 een snelcursus schaatsen.

In de lessen, die duren van 09.15 tot 10.45 uur, leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Meedoen kan vanaf vier jaar. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de cursus is 60 euro voor drie lesdagen van 90 minuten. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

De vereniging biedt daarna iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen. Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles is mogelijk via www.ddd-kunstrijden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie