• In het verleden waren er Kerstpakketten van Kerstsaam.
• In het verleden waren er Kerstpakketten van Kerstsaam. Foto: Aangeleverd

Kerstsaam zorgt voor ontmoeting in Alblasserdam

Algemeen 542 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft in samenwerking met andere organisaties een overzicht gemaakt van ontmoetingsmomenten in Alblasserdam rondom de Kerstdagen. Een deel van de aangeboden activiteiten, die vallen onder de noemer van ‘Kerstsaam’, wordt speciaal georganiseerd voor mensen die alleen zijn of het niet zo breed hebben en wel graag in contact met andere mensen komen.

Ook dit jaar is het voor dorpsgenoten weer mogelijk om rondom de Kerstdagen aan te schuiven tijdens verschillende ontmoetingsmomenten, bijvoorbeeld voor een maaltijd, iets creatiefs, een spelletje of gewoon een praatje. De organisatoren hopen op die manier Alblasserdammers die het niet zo breed hebben of zich eenzaam voelen toch een fijne Kerst te geven.

Van sporten tot knutselen tot koffie drinken, er zijn meerdere mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in kerstsfeer en wel in het ParticiPand, buurthuis De Pion, het MFC Maasplein en het Brughuis. Bij sommige activiteiten is het aantal plaatsen beperkt en aanmelden dus noodzakelijk en kan via de desbetreffende locatie. Een overzicht van de aangeboden activiteiten is te vinden op de website van de SWA: www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Meer informatie en aanmelden via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie