• In het verleden waren er Kerstpakketten van Kerstsaam.
• In het verleden waren er Kerstpakketten van Kerstsaam. Foto: Aangeleverd

Kerstsaam zorgt voor ontmoeting in Alblasserdam

Algemeen 614 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft in samenwerking met andere organisaties een overzicht gemaakt van ontmoetingsmomenten in Alblasserdam rondom de Kerstdagen. Een deel van de aangeboden activiteiten, die vallen onder de noemer van ‘Kerstsaam’, wordt speciaal georganiseerd voor mensen die alleen zijn of het niet zo breed hebben en wel graag in contact met andere mensen komen.

Ook dit jaar is het voor dorpsgenoten weer mogelijk om rondom de Kerstdagen aan te schuiven tijdens verschillende ontmoetingsmomenten, bijvoorbeeld voor een maaltijd, iets creatiefs, een spelletje of gewoon een praatje. De organisatoren hopen op die manier Alblasserdammers die het niet zo breed hebben of zich eenzaam voelen toch een fijne Kerst te geven.

Van sporten tot knutselen tot koffie drinken, er zijn meerdere mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in kerstsfeer en wel in het ParticiPand, buurthuis De Pion, het MFC Maasplein en het Brughuis. Bij sommige activiteiten is het aantal plaatsen beperkt en aanmelden dus noodzakelijk en kan via de desbetreffende locatie. Een overzicht van de aangeboden activiteiten is te vinden op de website van de SWA: www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Meer informatie en aanmelden via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden