Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Winterfair in het ParticiPand in Alblasserdam

Algemeen 675 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op vrijdag 16 december van 14.00 tot 18.00 uur wordt in het ParticiPand aan de Lelsstraat in Alblasserdam een gezellige en hartverwarmende Winterfair georganiseerd.

Er zijn diverse demonstraties, workshops en exposities. Ook kan er onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar live muziek. Een bijzonder aanbod van unieke kerstcadeautjes en een rommelmarkt maken het aanbod compleet. De lijst van deelnemers is breed van YV Dance, Helpende Handen, Odensehuis, Yulius, Harun Barbershop, ’t Vlindertje, Atelier Erbij, Miekas, Academie voor Levenslust, Zielsgewoon Manja en kunstenaars Teus van Kooten en Raymond Koops. De opbrengst van de Winterfair gaat naar diverse goede doelen.

Het wordt een gezellige middag waarbij er voor iedereen wel iets is. Het hele pand wordt in kerstsfeer aangekleed en in het hele gebouw zijn activiteiten. De bewoners in de wijk rondom het ParticiPand zijn persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de rommelmarkt en kunnen zich hiervoor aanmelden bij Helpende Handen. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes, dus vol is vol.

Het ParticiPand bevindt zich aan de achterzijde van het Makado in een oud schoolgebouw, Lelsstraat 2 in Alblasserdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie