Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Mantelzorgbijeenkomst in het Brughuis in Alblasserdam

Algemeen 437 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op donderdag 13 oktober organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Brughuis (locatie oude bibliotheek) te Alblasserdam. Iedereen die langdurig en met regelmaat voor een naaste zorgt, is van harte welkom.

Het thema is deze keer ‘Hoe laad je de batterij weer op?’. Zorgen voor een naaste geeft voldoening, maar kost ook energie. Hoe zorg je ervoor dat je opgeladen blijft? Hoe ga je ermee om als het eens even niet gaat? Tijdens deze bijeenkomst gaan de aanwezigen in gesprek met Lieke Wouters, zij is trainer/coach Ervaringsdeskundigheid. Belangstellenden zijn van harte welkom. Inloop is vanaf 09.45 en de aanvang van de bijeenkomst is om 10.00 uur en zal plaatsvinden in de huiskamer van de SWA in het Brughuis (locatie oude bibliotheek), Ieplaan 2 te Alblasserdam.

Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan door te bellen naar 078-2021111 of te mailen naar h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie