• Echtpaar Duinkerken met burgemeester Paans.
• Echtpaar Duinkerken met burgemeester Paans. Foto: Bert Bons

Echtpaar Duinkerken uit Alblasserdam 65 jaar getrouwd

Algemeen 509 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Echtpaar Willem en Tilly Duinkerken uit Alblasserdam vierde op woensdag 28 september hun 65-jarig huwelijk. Burgemeester Jaap Paans kwam hen ’s morgens feliciteren met deze bijzondere mijlpaal.

Echtpaar Duinkerken, allebei 87 jaar oud, belandde na diverse omzwervingen enkele jaren terug in Papendrecht om in de buurt van hun kinderen te kunnen wonen. Omdat verzorging aan huis in hun vorige woning niet mogelijk was, zijn ze twee jaar geleden verhuisd naar een prachtige aanleunwoning in de Alblashof in Alblasserdam.

Willem en Tilly hebben elkaar leren kennen via de kerk en hebben in hun huwelijk twee kinderen, negen kleinkinderen en veertien achterkleinkinderen mogen ontvangen. “Samen met alle aanhang erbij is dat inmiddels een aardige grote groep”, vertellen Willem en Tilly trots.

In hun werkzame leven was Tilly hoofd van de kleuterschool en begon Willem als conducteur. Na diverse studies, die hij met veel succes afrondde, heeft hij diverse andere functies gehad. Zo was hij onder meer boekhouder en heeft hij gewerkt op een accountantskantoor. Tilly is bijzonder creatief en tekent en schildert graag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie