• Bij De Schalm in Alblasserdam werden de eerste rugzakken uitgereikt.
• Bij De Schalm in Alblasserdam werden de eerste rugzakken uitgereikt. Foto: Aangeleverd

Rugzakken voor medewerkers De Schalm tijdens Dag van de PIT’er

Algemeen 500 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Donderdag 22 september is het de dag van de PIT’er. Op deze dag staan alle medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs extra in het zonnetje. Als cadeau kregen zij deze keer een rugzak.

Die rugzak staat symbool voor de reis die iedereen in het leven maakt, met elke dag een nieuwe bestemming. Onderweg naar de stip op de horizon. De collega’s van christelijk kindcentrum De Schalm in Alblasserdam kregen als eersten hun rugzak uitgereikt door bestuurder Ad Vos van PIT kinderopvang & onderwijs.

Mooi vak
Elke medewerker vult zijn of haar rugzak met lief en leed, met kennis en vaardigheden, met ervaringen en kwaliteiten. “Samen met collega’s begeleiden onze medewerkers de kinderen bij hun ontdekkingstocht. Die begint met kleine stapjes die steeds groter worden tot ze de wijde wereld van het middelbare onderwijs in kunnen stappen. Dat we met de kinderen mee mogen reizen en hen samen met hun ouders en andere betrokkenen mogen voorzien van een zo goed mogelijke uitrusting is een van de mooie kanten van ons vak. Met elkaar zorgen we ervoor dat hun bepakking tegen een stootje kan en zowel voor alledaags gebruik als bijzondere expedities geschikt is,” aldus Ad Vos.

Het bestuurlijk managementteam van PIT dankt de medewerkers voor hun onvoorwaardelijke inzet het afgelopen jaar. “Corona, personeelskrapte: het waren opnieuw geen gebaande paden die ze moesten begaan, maar met de schouders eronder en omzien naar elkaar hebben we er toch iets moois van kunnen maken. Bovendien is de rugzak weer met nieuwe, kleurrijke ervaringen aangevuld. Op naar nieuwe avonturen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Voorlopig staat Papendrecht er financieel goed voor; onderzoek naar grote meevaller Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Fusie tussen 'Goede buren' Present en Waardeburgh Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Deelneemster Nanda van Heteren van De Geul geïnterviewd voor Swim4Daniel Nieuws 21 uur geleden