• Piet Grootenboer opent de winkel op de Meentpassage.
• Piet Grootenboer opent de winkel op de Meentpassage. Foto: Richard van Hoek

Aanleg van glasvezel van Delta Netwerk is in volle gang in Papendrecht

Algemeen 538 keer gelezen

PAPENDRECHT • De aanleg van het glasvezelnetwerk in Papendrecht is in volle gang. Op woensdag 21 september is een Glasvezel Informatiepunt op de Meentpassage feestelijk geopend door Piet Grootenboer, directeur Delta Netwerk en Wim Gottenbos, Projectmanager van Circet Nederland.

In deze winkel kunnen bewoners vanaf nu terecht voor alle vragen omtrent glasvezel en de aanleg door Delta Netwerk.

“Snel internet en glasvezel passen bij een actieve en ondernemende gemeente als Papendrecht. Met de komst van dit netwerk is de hele gemeente straks klaar voor de toekomst. Juist in deze tijd blijkt hoe belangrijk het voor wonen en werken is om over een goede internetverbinding te beschikken”, aldus Grootenboer.

Gottenbos vult aan dat het een omvangrijk project is: “Het gaat om ongeveer 15.000 woningen en om deze te kunnen aansluiten en zal er circa 125 kilometer gegraven worden. Voor het eind van volgend jaar zijn alle woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk.”

Delta Netwerk wil in zoveel mogelijk woningen een glasvezelaansluiting plaatsen. Dan is heel Papendrecht straks klaar voor de toekomst. De glasvezelaansluiting in de woning is nu gratis en geheel vrijblijvend. De bewoner kan dan altijd overstappen op glasvezel door een abonnement op glasvezel te nemen.

Informatiepunt
Bewoners met vragen over glasvezel en de planning kunnen terecht in het Glasvezel Informatiepunt aan de Meentpassage 38 in Papendrecht. De openingstijden van het Glasvezel Informatiepunt zijn: Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Of kijk voor meer informatie op www.deltanetwerk.nl/papendrecht.

Delta Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel en heeft al één miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van glasvezel voorzien. Aannemer Circet Nederland verzorgt in opdracht van Delta Netwerk de werkzaamheden in Papendrecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie