Afbeelding
Foto: 123rf.com

Vrouw (79) uit Papendrecht zoekt helpers na val met haar fiets

Algemeen 2.315 keer gelezen

PAPENDRECHT/RIDDERKERK • Mevrouw Andrea Baert (79) uit Papendrecht is op zoek naar de mensen die haar geholpen hebben nadat ze op woensdagmiddag 3 augustus ten val kwam met haar fiets.

“Het moet ergens gebeurd zijn tussen de Gorzenweg in Ridderkerk en mijn thuisadres aan de Gerard Dousingel in Papendrecht”, vertelt mevrouw Baert. Ze weet niet of ze een black-out heeft gekregen en daardoor gevallen is. Of dat ze eerst was gevallen en daarna een blackout kreeg.

“Ik ben een stukje helemaal kwijt”, vervolgt ze. “Ik ben nergens tegenaan gebotst, want mijn fiets is nog heel. Maar in mijn fietstas zaten bebloede tissues en een zakdoek die niet van mij is. Dus iemand heeft mij geholpen, maar ik weet niet wie.”

Uiteindelijk heeft haar buurvrouw haar opgevangen toen ze aan het eind van de middag thuis kwam. Ze is ter controle nog naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleken de verwondingen gelukkig mee te vallen.

“Ik zou graag in contact komen met degene die mij geholpen heeft, zodat ik weet wat er precies gebeurd is en de mensen kan bedanken”, vertelt mevrouw Baert tot besluit.

Reacties kunnen gemeld worden bij de redactie van de Klaroen: 06-51543595 of redactie.klaroen@kmp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden