• De overhandiging van de gift voor AVONtuur.
• De overhandiging van de gift voor AVONtuur. Foto: Aangeleverd

Cliënten van Gemiva zetten zich in voor AVONtuur uit Papendrecht

4 aug, 13:46 Algemeen 505 keer gelezen

PAPENDRECHT • Er is een flink bedrag van 1557 euro door cliënten van de locatie Variant ingezameld voor AVONtuur.

Dat is gebeurd met de verkoop van soep, raamstickers, ansichtkaarten en kaarsen. Locatiemanager Nella Rijsdijk: “Door de locaties van Variant zijn diverse acties opgezet om iets te kunnen doen voor anderen. We zijn trots dat we dit kunnen doen met cliënten, begeleiders en willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet en financiële bijdrage”.

Actie AVONtuur
Ruben en Dana Keijzer uit Papendrecht hebben een dochter, Nova. Toen zij twee maanden oud was, bleek dat Nova een zeldzame hersentumor heeft. Met de actie AVONtuur zamelen deze ouders geld in voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

Nella Rijsdijk, locatiemanager van diverse locaties Variant, kwam in contact met deze ouders en zet zich, met haar cliënten, in voor AVONtuur. Lees meer over actie AVONtuur op de site: www.maximaalinactie.nl/actie/dana-keijzer. Men kan daar ook (anoniem) doneren.

Locaties die meededen
De cliënten van deze locaties van Gemiva hebben zich voor deze actie ingezet: Variant Albert Schweitzerstraat in Papendrecht, een werk-, leer- en activiteitencentrum; cadeauwinkel Gemivaria in Dordrecht; de Groenderij voor groenactiviteiten; Koetshuis, een activiteitencentrum in Dordrecht; Variant Johannes Vermeerstraat, een activiteitencentrum in Papendrecht en Variant Sliedrecht, een werk-, leer- en activiteitencentrum.

Gemiva
Variant is een onderdeel van de Gemiva. Gemiva is er voor kinderen en volwassenen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking, tijdelijk of langdurig, zorg of begeleiding nodig hebben.

Voor meer informatie: www.gemiva.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie