Afbeelding
Foto: Peter Verheijen

Open Dag van ToBe in het Energiehuis

Algemeen 705 keer gelezen

DORDRECHT • In het laatste weekend van de zomervakantie is het feest bij ToBe. Op zondag 21 augustus heeft het cultuurcentrum een Open Dag in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht.

Iedereen is welkom om van 10.00 tot 14.00 uur de cursussen dans, muziek, theater en kunst & design gratis uit te proberen. Dit is het moment op te kiezen, want twee weken later beginnen de cursussen.

In een band spelen, samen een theatervoorstelling of kunstwerk maken, leren dj’en, dansen óf je fantasie de vrije loop laten bij schilderen of edelsmeden. Het kan allemaal, er zijn zelfs cursussen voor de allerkleinste kinderen en hun (groot)ouders. Het blokkenschema van de Open Dag staat op www.tobe.nl/agenda.

Nieuwe cursussen
Er starten een aantal gloednieuwe cursussen zoals: Modeltekenen (vanaf 14 jaar), Kinderyoga (7-10 jaar) Musical (7-11 jaar) en Acteren (8-12 jaar). Voor jongeren van 12 jaar starten er ook twee dans- en muziekcursussen ter voorbereiding op MBO- en HBO-opleidingen.

Met de Cursusvinder op de website is het mogelijk om cursussen te selecteren op leeftijd, interesse, locatie en dag(deel). Alle cursussen beginnen in de week van 5 september.

Leslocaties
In Dordrecht zijn er lessen in het Energiehuis en in wijkcentrum Koloriet (Krispijn), in Papendrecht zijn er muzieklessen op de locatie van muziekvereniging Excelsior aan de Rembrandtlaan 206.

Tegemoetkoming in het lesgeld
Wie tegoed heeft staat op de Dordtpas, kan daarmee de cursus van ToBe betalen. Ook Stichting Leergeld biedt een financiële tegemoetkoming in het cursusgeld voor kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Voor meer info: www.tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie