Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Pubquiz in het Brughuis in Alblasserdam

1 aug, 12:14 Algemeen 541 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In het teken van de overheidscampagne ‘Eén tegen Eenzaamheid’ organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) op woensdagmiddag 10 augustus voor de tweede keer een gezellige pubquiz voor Alblasserdammers in de huiskamer van Het Brughuis (locatie oude bibliotheek).

Dorpsgenoten die op zoek zijn naar ontmoeting of nog geen plannen hebben voor deze vakantieperiode zijn van harte welkom om aan deze gezellige pubquiz mee te doen. De algemene kennis zal worden getest en uiteraard komen er ook vragen en feitjes over eenzaamheid aan de orde. De pubquiz begint om 14:30 uur en zal plaatsvinden in de huiskamer van de SWA in het Brughuis, Ieplaan 2 te Alblasserdam. Deelname is gratis, maar opgeven is wel noodzakelijk in verband met het aantal plaatsen en kan via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Van 29 september tot en met 6 oktober is het weer Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land zal dan extra aandacht worden besteed aan het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen, want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Het programma van de SWA zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie