Afbeelding

Wegwerkzaamheden aan Edisonweg en Van Wenaeweg; nachtelijke afsluitingen

24 jun, 07:00 Algemeen 0 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Van maandag 4 tot woensdag 6 juli vinden er werkzaamheden plaats aan de Van Wenaeweg en de Edisonweg in Alblasserdam.

Aannemingsbedrijf KWS geeft deze wegen dan een nieuwe laag asfalt en frist de wegmarkering op. Ook werkt het bedrijf aan het herstel van de waterafvoer. Het werk gebeurt vooral ‘s avonds en ‘s nachts. 

De Van Wenaeweg is op 4 en 5 juli van 19.00 tot 5.00 uur dicht. Op maandag 4 en woensdag 6 juli wordt er ook overdag aan de Van Wenaeweg gewerkt. Verkeer kan er dan - met mogelijk enige hinder - wel langs. 

Edisonweg dicht
De Edisonweg tussen de N915 (Grote Beer) en de Burgemeester Keijzerweg is op 4 en 5 juli tussen 21.00 en 5.00 uur in beide richtingen dicht. Dit geldt ook voor de lijnbus. Op dezelfde tijden is ook de Van Coulsterweg afgesloten. Overdag zijn deze wegen helemaal open voor alle verkeer. 

De Van Coulsterweg is dan bereikbaar via de Van Hennaertweg. Er geldt overdag wel een lagere maximumsnelheid. Dit komt omdat automobilisten gedeeltelijk over uitgefreesd asfalt moeten rijden. Verkeersregelaars leiden het verkeer tijdens de (gedeeltelijke) afsluitingen in goede banen. 

Omleidingen
Ter plekke geven borden een omleidingsroute aan. Verkeer vanaf de A15 richting de bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland Parc gaat tussen 19.00 uur en 5.00 uur via de Grote Beer en De Helling.

Verkeer van en naar Papendrecht kan tussen 21.00 en 5.00 uur niet via de Edisonweg en wordt omgeleid via de A15, N3 en de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. 

Fietsers
Voor fietsers gelden de omleidingen niet; zij kunnen de hele tijd gebruik blijven maken van de wegen.

Bij vragen kunnen inwoners mailen naar projecten@alblasserdam.nl of bellen met 14078. Ondernemers kunnen contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionarissen via ondernemen@alblasserdam.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie