• Koningsdag in 2020 op het Veerplein in Papendrecht
• Koningsdag in 2020 op het Veerplein in Papendrecht Foto: Aangeleverd

Willaerts Group verzorgt weer de podia, bands en DJ’s op Koningsdag in Papendrecht

Algemeen 407 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na twee jaar geen ouderwetse Papendrechtse Koningsdag te hebben gevierd, staat het team van de Willaerts Group weer te springen om op woensdag 27 april een Koninklijk feest neer te zetten.

Traditiegetrouw worden er twee podia met bands en DJ’s neergezet door de Willaerts Group in samenwerking met het Oranjecomité. De dag begint met Muziekvereniging Excelsior Papendrecht op het Marktplein om 11:30. Bij de twee podia op het Veerplein en de Markt in Papendrecht verzorgen Il Mercato, Urban Streetfood bar en Willaerts voor drinks & bites vanuit meerdere punten rondom de pleinen. Dit jaar wordt er zelfs één van de beste DJ’s uit Spanje overgevlogen: Jordy Ruz. Daarnaast zal Willaerts Group’s resident DJ Freek-F en Compact & Keller een set neerzetten.

Line up van de bands, verdeelt over twee podia: 

Colibri the Band: Geen onbekende op Koningsdag in Papendrecht. Het plezier van dit muzikale kanon spat ervan af. Niet meezingen is geen optie.

The Originals: Jawel, daar zijn ze weer! Dit jaar mogen ze ook zeker niet ontbreken in Papendrecht. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek. Ze spelen alles! Vraag jouw nummer aan op het verzoekpodium in het midden en The Originals spelen het. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van een interactief muzikaal spektakel. Niet voor niets werden ze al uitgeroepen tot ‘Populairste Party Band’ van Nederland.

Agogo: Gewapend met een zeer breed repertoire vol dance-classics en de meest actuele party hits spelen zij gave medleys.

Session: Een optreden van SESSION wordt omschreven als ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy en vooral: een feest.

De Willaerts Group kijkt samen met het Oranjecomité uit naar Koningsdag 2022 en hopen alle Papendrechters en van ver daarbuiten een Koninklijk feest te mogen bezorgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Waardering voor Ronald Guit van jubilerende Papendrechtse Bridgeclub Je Coupe Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Veth Investments uit Papendrecht doneert aan hospice voor entree Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Schutter zorgboerderij in Alblasserdam komt begin april voor de rechter Algemeen 14 uur geleden