• Marja van Zessen toont de MaKADObonnen en de cadeauverpakking.
• Marja van Zessen toont de MaKADObonnen en de cadeauverpakking. Foto: Bert Bons

Lokale cadeaubonnenactie met de ‘MaKADObon’

Algemeen 256 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De winkeliers van het Makado winkelcentrum in Alblasserdam pakken uit met de MaKADObon, een cadeaubon die in te wisselen is bij alle deelnemende winkeliers van het overdekte winkelcentrum en daar vlak omheen.

“Een mooie lokale actie om de middenstand te steunen”, legt Marja van Zessen van DA Mooi Van Zessen uit. De cadeaubonnen zijn bij haar in de zaak te koop, evenals bij Wise Telecom en Bibelot.

De cadeaubonnen zijn te verkrijgen in de waarde van 5, 10 of 20 euro. De cadeaubonnen hebben een uniek uitgiftenummer en zijn maximaal vijf jaar na aankoop geldig. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. “Hiermee volgen wij de richtlijnen van de Consumentenbond en Stichting Keurmerk Cadeaukaarten”, vervolgt Marja.

“Het zijn mooie, kleurrijke cadeaubonnen die je graag in je portemonnee wil hebben! En een ideaal presentje voor bedrijven die hun waardering voor hun personeel willen laten blijken zonder dat ze een standaard cadeautje willen aanbieden. Met de MaKADObon kan iedereen zelf een keuze maken uit het gevarieerde aanbod van de winkels op het Makadocenter.”

De cadeaubonnen zijn drie verschillende waardes te verkrijgen, inclusief cadeauverpakking. Vanaf 50 stuks is de cadeauverpakking ook te verkrijgen met een eigen bedrijfslogo. “Met het oog op de feestdagen is dit een mooie gelegenheid om de lokale middenstand een hart onder de riem te steken én iets leuks te geven!”

De cadeaubonnen kunnen desgevraagd worden bezorgd. Datzelfde geldt voor veel overige producten die aangeboden worden in het Makado winkelcentrum; in deze corona-tijd brengen veel winkeliers hun producten desgevraagd op locatie. Deze klantvriendelijke actie is speciaal voor mensen die nu de deur niet uit kunnen of mogen komen.

Voor meer informatie: www.makadoalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie