Afbeelding

ManualMaster uit Papendrecht heeft primeur met eerste online Haringparty

Algemeen 287 keer gelezen

PAPENDRECHT • ManualMaster, producent van software voor kwaliteitsmanagement, organiseert jaarlijks een Haringparty voor klanten en relaties. Voor het eerst in de geschiedenis van het Papendrechtse softwarebedrijf wordt het feest rond de vangst van de Hollandse Nieuwe dit jaar volledig online gepresenteerd.

José Wienese, ceo van ManualMaster: “Elk jaar als in juni de Hollandse Nieuwe aan wal wordt gebracht, vieren we dat bij ons op kantoor in Papendrecht. De ontwikkelingen rond corona maken dat we dit jaar via ZOOM online gaan. De richtlijnen van de overheid houden we als bedrijf scherp in het oog.”

De Haringparty van ManualMaster wordt jaarlijks bezocht door experts uit de kwaliteitswereld om kennis en ervaring met elkaar te delen. Daarbij wordt vanuit een authentieke Hollandse haringkar met verse Hollandse Nieuwe geserveerd.

José: “Ons haringfeest draait om inhoud met betrekking tot kwaliteitsmanagement en uiteraard met een randje vermaak. We zien het als een uitdaging om dit jaar online te gaan. Deelnemers worden uitgenodigd een creatieve uiting te bedenken, waaruit blijkt dat de haringstemming er goed in zit. Dit kan van alles zijn en we laten iedereen dan ook volkomen vrij.' Een jury beoordeelt de creaties. Voor alle deelnemers is er een attentie en de creatiefste haringman of -vrouw ontvangt de hoofdprijs. 'Wat die prijs is, houden we nog even voor onszelf.”

Tijdens de ManualMaster Online Haringparty op 25 juni 2020 wordt in ZOOM-sessies ingegaan op kwaliteitsonderwerpen als risicomanagement, certificaatbeheer en werken met intelligente webformulieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie