Afbeelding
Foto: 123RF.com

Tweede aanhouding na gewelddadige straatroof in Papendrecht

112 1.025 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie heeft vorige week een tweede aanhouding kunnen doen naar aanleiding van de gewelddadige straatroof op dinsdagavond 19 september in Papendrecht. Het gaat om een jongen van zeventien jaar uit Papendrecht.

Eerder was al een twintigjarige man uit Papendrecht aangehouden als verdachte in deze zaak.

Hij zou betrokken zijn geweest bij de overval. Daarbij werd een jongen overvallen die op dinsdagavond 19 september rond zeven uur in de buurt van een parkeergarage bij een pizzeria staat te roken als een groep jongens op hem afkomt lopen.

De jongens beginnen het slachtoffer te slaan en nemen een tas van hem mee. Vervolgens vluchtten ze in de richting van de Muilwijkstraat.

Een dag later kon de eerste verdachte in zijn woning in Papendrecht worden aangehouden. Het ging om een 20-jarige man. Op maandag 25 september werd nog een verdachte aangehouden: de zeventienjarige jongen, eveneens uit Papendrecht.

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een straatroof op die bewuste dinsdagavond 19 september plaatsvond. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en is daarom op zoek naar informatie dat het onderzoek verder kan helpen. De politie bellen kan via 0900-8844. Ook camerabeelden zijn welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie