Afbeelding
Foto: Papendrecht Media

Team Parate Eenheid ingezet bij woning in Papendrecht; vrouw gearresteerd

112 7.346 keer gelezen

PAPENDRECHT • In de nacht van vrijdag 29 september op zaterdag 30 september omstreeks 00:15 uur heeft het Team Parate Eenheid in samenwerking met politie Drechtsteden Buiten aan de Vrijheer van Eslaan een inval gedaan.

Een woordvoerder van de politie geeft aan dat het gaat om een trieste inzet waarbij twee jonge kinderen op last van de kinderbescherming uit huis moesten worden gehaald. Over de reden van het uit huis plaatsen doet men geen uitspraken vanwege de privacy van zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers.

Nadat de kinderen uit huis waren gehaald, heeft de betrokken vrouwelijke bewoonster een agent aangevallen en geschopt, waarop ze is aangehouden inzake ‘mishandeling van een ambtenaar in functie’. Ze werd overgebracht naar het arrestantencomplex in Dordrecht.

Het hele gebeuren kent al een lange voorgeschiedenis. Eerder deze week was de politie in gesprek gegaan met de moeder. Zij had toen met haar kinderen plaats genomen in een politiewagen en stapte kort erna de bus uit met haar kinderen en liep weg.

Hans Huisman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie