Afbeelding
Foto: Peter Stam
update

13-jarig meisje verdronken in Lammetjeswiel in Alblasserdam

112 7.218 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een 13-jarig meisje wordt vermist in recreatieplas het Lammetjeswiel in Alblasserdam.  Hulpdiensten zijn zatermiddag een grote zoekactie gestart. 

De traumahelikopter, duikers, brandweer en andere hulpdiensten zijn ter plaatse. De duikers gaan momenteel het water in, in de hoop het meisje aan te treffen en nog hulp te kunnen bieden. 

Update 15.15 uur: de politie heeft een burgernetoproep gedaan. Gevraag wordt uit te kijken naar een 13-jarig meisje. Het meisje draagt een lange spijkerbroek en een rood shirt. Ze heeft een lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Ziet u haar? Bel 112.

Update 15.20: De duik- en oppervlaktereddingsteams zijn in het water aan het zoeken. Een sonar team uit Rotterdam is onderweg om te gaan helpen. Dit team kan met een onderwaterdrone verder kijken dan de duikers.

Update 15.25 uur: het meisje is onder water gevonden en naar de kant gebracht. Daar wordt ze gereanimeerd.

Update 15.40: te overlevingskansen zijn gering. Er wordt nog steeds gereanimeerd. Mocht de reanimatie slagen, volgt een spoedtransport naar het EMC.

Update 16.00 uur: het meisje is helaas overleden.

Peter Stam 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden