Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Slapende man uit huis gehaald bij woningbrand in Papendrecht

112 1.251 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij een brand in een woning in het appartementencomplex aan de Duivenstraat in Papendrecht, heeft de brandweer in de nacht van zaterdag 27 mei op zondag 28 mei een slapende man uit de woning gehaald.

De brandweer werd omstreeks 01.15 uur opgeroepen voor de woningbrand in Papendrecht. Omdat de woning zich in een appartementencomplex bevindt, werd er direct opgeschaald naar ‘middelbrand’ om een eventuele evacuatie soepel te laten verlopen. De brandweer, die met spoed ter plaatse kwam, werd door de buurman van de betreffende woning naar het appartement begeleid.

De woning is door de brandweer open gebroken. Binnen troffen de brandweerlieden een slapende man en een pannetje op het vuur aan. De man is door de brandweer direct naar buiten gebracht en is beneden overgedragen aan het ambulancepersoneel om te worden nagekeken omdat hij rook ingeademd zou kunnen hebben. De brandweer heeft de pan van het fornuis gehaald en de woning geventileerd. Hierna is de brandweer retour kazerne gegaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie