Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

A15 dicht bij Papendrecht na ongeval met onder meer vrachtwagen

112 1.166 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op de A15 vond dinsdagmiddag ter hoogte van Papendrecht een ongeval plaats. De snelweg werd in de richting van Rotterdam enige tijd vanaf Sliedrecht-West afgesloten.

Het ongeval gebeurde rond 16:00 uur. Er waren meerdere voertuigen bij betrokken, waaronder een vrachtwagen. Verschillende hulpdiensten gingen ter plaatse. Er ontstond een file van zo’n twaalf kilometer met een wachttijd die opliep tot meer dan anderhalf uur.

Rijkswaterstaat leidde het verkeer richting Rotterdam vanaf Gorinchem om via Breda/Roosendaal over de A27, A59 en A16. Na ongeveer drie kwartier startte de politie met het onderzoek en kon het ingesloten verkeer langs de plek van het ongeval verder rijden. Rond 18.00 uur waren alle rijstroken weer open.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden