Afbeelding
Foto: 123RF.com
update

13-jarige jongen gewond bij ongeval met luchtbuks in Alblasserdam

112 329 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een 13-jarige jongen uit Alblasserdam is maandagavond 27 juni 2022 gewond geraakt, nadat hij door zijn broer per ongeluk in zijn gezicht werd geschoten met een luchtbuks. 

Het ongeval gebeurde even voor 19.30 uur in een woning aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam. Het incident werd in eerste instantie gemeld als schietpartij, maar al snel volgde het bericht dat het om een ongeval met een buks ging. Het kogeltje kwam in het gezicht, net onder het oog van de tiener terecht. Daar ontstond een wond.

Twee ambulances, een aantal politievoertuigen en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. De gewonde tiener is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is buiten levensgevaar en bij kennis. Het letsel lijkt vooralsnog, naar omstandigheden, mee te vallen, laat de politie desgevraagd weten.

De gebruikte buks is een legale luchtbuks en mocht dus in de woning aanwezig zijn. Omdat het een ongeval betreft, is er niemand aangehouden.

Peter Stam

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie