Afbeelding
Foto: Instagram Hoogendoorn
met video

Hoogendoorn MBI uit Werkendam gaat uitbreiden en krijgt een nieuwe naam en logo

Zakelijk 858 keer gelezen

WERKENDAM • Hoogendoorn MBI heeft plannen om het huidige pand aan de Beatrixhaven in Werkendam uit te breiden. Naast deze uitbreiding zal het bedrijf ook een nieuwe uitstraling krijgen, waarbij het logo een moderne make-over ondergaat.

Dit maakte Dick Hoogendoorn bekend tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst voor het personeel. “Deze transitie komt voort uit het proces van overdracht van het bedrijf naar onze kinderen, Stefan en Corné”, zegt Dick Hoogendoorn. 

“Tevens zijn we de laatste jaren enorm gegroeid en liggen de plannen klaar om ons huidige pand uit te breiden. Wij vinden het wenselijk onze huisstijl te upgraden en te moderniseren.”

Nieuwe naam
In het kort betekent dit dat naast het nieuwe logo, MBI uit de bedrijfsvoering verdwijnt. In plaats hiervan zal het jaar 1961 (het jaar van oprichting) onlosmakelijk verbonden zijn aan de familienaam Hoogendoorn: Hoogendoorn1961.

“Wij proberen de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten zo min mogelijk last ervaren van het doorvoeren van onze plannen. Daarom vindt het ook plaats in de vorm van een afvloeiregeling en worden er geen rigoureuze wijzigingen doorgevoerd”, aldus Hoogendoorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app