• De deelnemende Biesboschruiters.
• De deelnemende Biesboschruiters. Foto: Aangeleverd

Biesboschruiters houden onderlinge wedstrijd in Werkendam

Sport 894 keer gelezen

WERKENDAM • Onder mooie weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag een onderlinge wedstrijd van de Biesboschruiters gehouden. De wedstrijd vond plaats op het terrein aan de Werken in Werkendam.

Maar liefst zeventien combinaties lieten hier aan de jury zien wat ze konden. Er werd gestart in het M2 tot de Bixie, dus van gevorderde tot de allerkleinste. Plezier stond voorop en er was dan ook voor iedere deelnemer een mooie goodiebag beschikbaar gesteld door Nena Pets en Horse Corner.

Klassement
Uiteindelijk werd er ook nog een klassement opgemaakt. In de M2 was de eerste prijs voor Nadia Geuze met Ice’s Miracle. In de L1 was de winst voor Fenne van der Velden met Zilvia.

In de B was de groep verdeeld op leeftijd. In de oudste leeftijdsgroep was de tweede plaats voor Marga Snoei met Rafeala en de eerste plaats voor Demi Pruissen met Sweety. 

In de jongste groep was Isa Potters met Beauty tweede en ging de winst naar Dana van der Velde met Jack. In de laatste rubriek Bixie was de eerste prijs voor Noa Heijstek met Anouska.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Nieuwe woonomgeving aan Hoogstraat, Plein en Amerscamp in Werkendam: verkoop start bijna Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Wim Huijzer (56) van hondenvereniging 't Klaske in Werkendam krijgt Koninklijke onderscheiding Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Broeks feestje in no-time uitverkocht: 'Babyloniënbroek is geen saai dorp' Nieuws 23 uur geleden