• Navigatie en design van de app zijn sterk verbeterd.
• Navigatie en design van de app zijn sterk verbeterd. Foto: Studio Kontakt Mediapartners

Nieuwe app Regio-Voetbal

Sport 415 keer gelezen

GOUDRIAAN/REGIO • Kort na de app van nieuwsblad Het Kontakt is nu ook de app van Regio-Voetbal vernieuwd. Onder meer de navigatie is verbeterd en het design is aangepast. Het Kontakt en Regio-Voetbal behoren tot uitgeverij Kontakt Mediapartners (KMP).

Met de app heeft de gebruiker het nieuws, de verslagen, voorbeschouwingen, interviews en het opgefriste scorebord (programma, uitslagen en standen) op elk moment van de dag binnen handbereik.

“De gebruikerservaring zal een sterke verbetering laten zien. Dat was voor ons één van de redenen om de app van Regio-Voetbal te vernieuwen”, zeggen de webmasters Rick den Besten en Gertjan den Ouden.

Het regionale voetbalnieuws in de app (van Alblasserwaard tot Krimpenerwaard, van Vijfheerenlanden tot West Betuwe en van Altena tot Bommelerwaard; in totaal een kleine 90 clubs) wordt dagelijks bijgewerkt en ververst. “Uiteraard zo actueel mogelijk”, benadrukt Den Besten.

Razendsnel
Altijd actueel zijn ook de uitslagen en de standen. Dankzij de samenwerking met Voetbal Nederland worden deze vrijwel meteen na het laatste fluitsignaal van de wedstrijden bijgewerkt. Den Ouden: “Oftewel, met ons scorebord zijn we razendsnel. Als extra service voor onze volgers worden de tussenstanden getwitterd.”

Voorleesfunctie
Voor een prettige leeservaring kan voor de ‘dark mode’ (donkere achtergrond) gekozen worden. De tekstgrootte kan aan de persoonlijke voorkeur van de gebruiker worden aangepast. De app is ook voorzien van een voorleesfunctie.

Om snel op de hoogte te zijn van het belangrijkste nieuws kan de pushnotificatie worden ingeschakeld.

De app van Regio-Voetbal is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Specifieke zorg voor jonge kankerpatiënten in Beatrixziekenhuis in Gorinchem Nieuws 2 okt., 11:03
Afbeelding
'Kringloopwinkels' in opmars: op steeds meer plekken in Altena krijgen spullen een tweede leven Nieuws 1 okt., 19:45
Afbeelding
Kunst en cultuur in de spotlight op Uitmarkt Altena: 'Er gebeurt heel veel in Altena' Nieuws 1 okt., 18:13