• Jubileumontbijt voor de hele school op het Altena College.
• Jubileumontbijt voor de hele school op het Altena College. Foto: Aangeleverd

Leerlingen en medewerkers houden jubileumontbijt op Altena College in Sleeuwijk

Nieuws 558 keer gelezen

SLEEUWIJK • Het Altena College hield donderdagochtend een jubileumontbijt voor de hele school. Hiermee vierden de leerlingen en medewerkers dat ze al honderd jaar goed zijn voor elkaar.

Ter voorbereiding op het ontbijt was elk lokaal leuk aangekleed en versiert met vlaggetjes die leerlingen uit de onderbouw geïllustreerd hadden met toepasselijke kernwoorden voor onze school. Deze vlaggetjes zijn in een slinger met een totale lengte van honderd meter, opgehangen in de verschillende lokalen.

Elke klas op de foto

Het feestelijke ontbijt werd georganiseerd door middel van een samenwerking tussen mentoren en collega’s en daarnaast aangevuld met het lekkers dat leerlingen zelf meegenomen hadden voor hun klas. Elke klas mocht ook een foto maken. De leukste foto krijgt een plek in de school.

Bloemzaadjes

Voor het Altena College is de omgeving ook belangrijk. De school vormt immers al 100 jaar mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom heeft elke leerling deze dag een zakje bloemzaadjes meegekregen om aan iemand in de eigen omgeving te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden