• Wijkverpleging van Rivas, met Sandra Harsveldt.
• Wijkverpleging van Rivas, met Sandra Harsveldt. Foto: Aangeleverd

Rivas Wijkverpleging vergroot herkenbaarheid, veiligheid en comfort met winterjassen

Nieuws 472 keer gelezen

ALTENA • De medewerkers van Rivas Wijkverpleging hebben vanaf nu ook comfortabele winterjassen. Rivas Zorggroep en Breur Groothandel zijn hiervoor een samenwerking aangegaan. 

Sandra Harsveldt, directeur Rivas Wijkverpleging vertelt: “Door deze nieuwe toevoeging aan onze werkkleding zijn onze medewerkers nu in alle seizoenen goed herkenbaar. Een veilige gedachte voor onze cliënten. Maar ook veilig voor onze eigen medewerkers, die iedere dag door weer en wind op pad gaan en nu door de reflecterende bedrukking ook beter zichtbaar zijn.” 

Zorg op maat
“Iedere dag zetten we ons in om onze cliënten zo goed mogelijke ondersteuning en zorg te bieden. Het merendeel van onze medewerkers biedt deze zorg aan huis. Zo helpen we bijvoorbeeld met wassen en aankleden. Of we verzorgen een wond na een operatie. Sommige zorg bieden we ook digitaal aan. Bijvoorbeeld door mee te kijken als een cliënt zijn medicijnen inneemt. Voor de cliënt is deze vorm van zorg fijn, omdat het meer vrijheid biedt. Voor ons als zorgverlener geldt dat we op deze manier meer mensen zorg kunnen bieden”, vertelt Sandra.

Wat kan Rivas Wijkverpleging doen?
Mensen die langer veilig thuis willen blijven wonen en daarbij hulp nodig hebben, worden uitgenodigd om een afspraak te maken met een van de regiewijkverpleegkundigen. Samen kunnen zij bespreken wat er mogelijk is voor hun situatie. Voor meer informatie kunnen zij contact opnemen met de Rivas Zorglijn op 0900-8440 of kijken op www.rivas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app