Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Woerkumer Biergilde ontvangt speciaalbier Brouwerij De Molen

Nieuws 374 keer gelezen

WOUDRICHEM • Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaalbier proeverij. Op 14 december komt de internationaal bekende brouwerij De Molen uit Bodegraven naar de vesting van Woudrichem.

Brouwerij De Molen uit Bodegraven kreeg in 2006 internationale bekendheid toen hun stout bier met de naam ‘Borefts’ tijdens een Engels bierconcours door ruim 10.000 bezoekers uitgeroepen werd tot het beste ambachtelijke bier van Nederland en België. 

Sinds 2009 organiseert De Molen jaarlijks het internationale bierfestival Borefts. Zo’n 7.000 bierfans in 35 nationaliteiten van overal ter wereld strijken dan neer in Bodegraven om hun nieuwsgierigheid te beproeven.

Beperkt aantal plaatsen
Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen. Het Woerkumer Biergilde geeft bierliefhebbers die reeds eerder bij een proeverij geweest zijn de voorkeur.

Aanmelden
De bierproeverij wordt gehouden in Het Arsenaal, onder het Visserijmuseum, in Woudrichem. De aanvang op 14 december is om 20.00 uur en de proeverij duurt tot omstreeks 22.00 uur.

De proeverij bestaat uit vijf proefglazen, een uitgebreid proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn 19,50 euro. Opgeven is noodzakelijk en kan via info@woerkumerbiergilde.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• Ginus Groeneveld (r) bij de HartenBus.
De HartenBus bestaat een jaar en is van grote waarde: 'Dankzij de bus kan ik hier komen' Nieuws 23 feb, 17:01
Afbeelding
Interviewoproep: mocht jij in het huurhuis blijven wonen na het overlijden van je ouders? Nieuws 23 feb, 15:17
• Het hoofdveld van Kozakken Boys werd deze zomer nog vervangen.
Buitensportclubs weten waar ze aan toe zijn: Altena gaat sportvelden aanpakken Nieuws 23 feb, 15:04