• BoekBankHank wordt voor de elfde keer georganiseerd.
• BoekBankHank wordt voor de elfde keer georganiseerd. Foto: Aangeleverd

Leesvoer voor de zomer: BoekBankHank biedt een wereld aan verhalen

Nieuws 508 keer gelezen

HANK • Met de zomervakantie in het vooruitzicht zijn velen op zoek naar dat ene speciale boek om de vakantieperiode mee door te brengen. Of misschien ben je juist geïnteresseerd in boeken over hobby’s en vrijetijdsbesteding. Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers: BoekBankHank heeft een enorme collectie boeken ontvangen voor de aankomende boekenmarkt, die plaatsvindt op zaterdag 10 en zondag 11 juni.

De boekenvrijwilligers organiseren dit jaar alweer voor de elfde keer deze verkoop, waarbij niet alleen boeken, maar ook cd’s, dvd’s en videobanden verkrijgbaar zullen zijn. De boekenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur in en rondom de pastorie, gelegen aan de Kerkstraat 15A te Hank.  

Stichting De Toren Hank
De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting De Toren Hank. De kerktoren van Hank is beeldbepalend in de wijde omgeving, echter, onderhoud en renovatie kost veel geld. De reden voor de initiatiefnemers van BoekBankHank om jaarlijks een boekenmarkt te organiseren.

Gratis boek voor kinderen
Niet alleen de volwassenen worden in de watten gelegd, ook de basisschoolleerlingen van Hank en Dussen worden dit jaar niet vergeten. Op school ontvangen zij een boekenbon, waarmee ze gratis een boek naar keuze kunnen uitzoeken. Voor basisschoolkinderen die elders naar school gaan, is het mogelijk om de bon op te halen bij de kassa tijdens de markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie