De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl

Op avontuur in de geschiedenis van Gorinchem

zondag 7 april 2024 14:00 tot 15:30

14.00 uur, Gorinchem, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt.

Woeste ridders, dappere jonkvrouwen, Hoeken, Kabeljauwen en een koppige wijsgeer: je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem. Op zondag 7 april gidst verhalenverteller Johannes je door de bewogen stadsgeschiedenis. 

Onderweg vertelt Johannes je de mooiste verhalen uit de Gorcumse historie. Over Heer Jan de Sterke bijvoorbeeld. Over zijn boosaardige neef. Over Hugo de Groot en zijn legendarische ontsnapping. √Čn over een arme marskramer die schathemeltje rijk werd. Je gaat opstand en tumult meemaken, oorlog, vrede en heel veel mooie sagen en legenden. Ga je mee op avontuur? Johannes zal je met open armen ontvangen. 

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 7 april 2024 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem.