Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Mannenzangavond in Veen

zaterdag 16 maart 2024 19:30

19.30 uur, Veen, Grotestraat 19.

In de Hervormde kerk aan de Grotestraat 19 te Veen wordt op zaterdagavond 16 maart weer een mannenzangavond gehouden. Ds. J. Brouwer zal deze avond leiden en naast een toedracht de diverse psalmen en liederen verbinden. Daarnaast werken organisten Joost van Belzen en Jaap Kramer aan de invulling van de mannenzangavond mee. De avond is digitaal te volgen via de livestream op de website https://mannenzangveen.nl/. Het organisatiecomité roept mannen uit de regio en hierbuiten om te komen. De toegang is gratis, inschrijven is niet nodig. Klik hier om deze avond toe te voegen aan je agenda. Een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de onkosten. Inloop is vanaf 19.00 uur, de aanvang is om 19.30 uur.