De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

zondag 7 januari 2024 14:00 tot zondag 3 maart 15:30

14.00 uur, Gorinchem, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt. 

De geschiedenis van Gorinchem beleven? Dat kan deze winter op elke eerste zondag van de maand met de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Hubertus is je gids tijdens een openluchtvoorstelling vol historische avonturen.    

Dwalend door de binnenstad van Gorinchem vertelt Hubertus je de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Over Jan van Arkel bijvoorbeeld, de ongeƫvenaarde krachtpatser. Over boeven en oplichters. Over Hoeken en Kabeljauwen. En over het legendarische Rampjaar 1672. Je gaat opstand en tumult meemaken, oorlog, vrede en heel veel mooie sagen en legenden. Ga je mee op avontuur? Hubertus zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 7 januari, zondag 4 februari en zondag 3 maart 2024 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem.