Afbeelding
Foto:

Ontmoetingsochtend voor vrouwen

woensdag 27 september 2023 9:15

9.15, Genderen, Hoofdstraat 78. De interkerkelijke organisatie van vrouwen uit het Land van Heusden en Altena organiseert weer een ontmoetingsochtend. De schrijfster Joke Verweerd zal voor ons spreken over het thema Veerkracht. Hoe kunnen we veerkrachtige vrouwen zijn, die, elk vanaf onze eigen plaats, iets te bieden hebben aan de mensen om ons heen en ver weg? Ook wij hebben zorgen, beperkingen en angst voor de toekomst en wij weten niet voor alles een oplossing. Voor alle vrouwen zal dit een herkenbare vraag zijn. Veerkracht is nodig, het is te vinden in vertrouwen en geloof, ons Houvast zal ons nooit loslaten. De ochtend wordt gehouden in de Gereformeerde kerk. Er is géén kinderoppas. Er zijn diverse stands aanwezig. De ochtend is om 11.15 uur afgelopen.