• De verhalenverteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis.
• De verhalenverteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis. Foto: StoryTrail.nl / Dominique Brozek

Theaterwandeling door Gorinchem

zaterdag 1 april 2023 11:00 t/m zondag 2 april 15:30

14.00 uur, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem.

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zaterdag 1 april neemt verteller Hubertus je mee naar het roemruchte Rampjaar 1672. En op zondag 2 april laat verteller Johannes je de beroemde ontsnapping van Hugo de Groot uit kasteel Loevestein meemaken. Maar dat is nog lang niet alles. Tijdens deze theaterwandeling ga je kennismaken met sluwe boeven en dappere ridders. Met koppige Hoeken en Kabeljauwen. En met de grootste weldoener die Gorinchem ooit heeft gekend. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zaterdag 1 april om 11.00 uur en op zondag 2 april om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem.