Afbeelding
Foto: Cornel van der Ven

Workshop portretfotografie met smartphone, compact- of systeemcamera

donderdag 30 maart 2023 20:00 tot 22:30

20.00 uur, Sportlaan 1, Schelluinen.

Film- en Fotoclub De Merwefilmers in Schelluinen geeft op donderdag 30 maart aanstaande een gratis workshop portretfotografie met smartphone, compact- of systeemcamera. In een studiosetting, met fotolampen en achtergronden, wordt er die avond ge├źxperimenteerd met verschillende lichtbronnen en camera-instellingen. Clublid Cornel van der Ven (afgestudeerd aan de fotovakschool, diploma vakopleiding Fotografie) begeleidt de avond. Aanmelden kan via 06-15137532. Mensen die ge├»nteresseerd zijn, zijn van harte welkom in het clubhuis aan de Sportlaan in Schelluinen. De avond start om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.demerwefilmers.nl.