• Verschillende muziekinstrumenten.
• Verschillende muziekinstrumenten. Foto: Stockfoto

Concert in Sleeuwijks kerkje

vrijdag 24 maart 2023 20:15 t/m 22:00

20.15 uur, Sleeuwijk, Kerkeinde 31, Sleeuwijks Kerkje.

In het Sleeuwijks kerkje wordt op vrijdag 24 maart het laatste concert van dit winterseizoen gehouden. Het vorige concert in februari was een groot succes. Deze keer is het de beurt aan Manou Schreiner. Deze musicus begon zijn loopbaan als gitarist; eerst elektrische- en later klassieke gitaar. Gedurende zijn studie kwam hij vanzelf in aanraking met repertoire voor luit. Toen hij eenmaal geproefd had aan deze speciale muziek wilde hij ook weten hoe dit op een originele luit zou klinken. De kennismaking resulteerde erin dat de luit nu zijn hoofdinstrument is. Voor de luisteraars een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit bijzondere instrument en zijn bespeler. In combinatie met de entourage van het oude kerkje is dit een garantie voor een sfeervol concert. Aanvang van het concert is om 20.15 uur. Toegang kost 15.00 euro, jongeren tot 18 jaar betalen 10,00 euro en leerlingen van een muziekschool 5,00 euro. Reserveren via www.sleeuwijkskerkje.nl is wenselijk, maar niet noodzakelijk.