• Afbeelding ter illustratie.
• Afbeelding ter illustratie. Foto: Archief

550 kramen op Snuffelmarkt Gorinchem

zondag 5 februari 2023 9:00 t/m 16:30

09.00 uur, Evenementenhal, Franklinweg 2, Gorinchem.

In de Evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem wordt op zondag 5 februari van 09.00 tot 16.30 uur een Mega Snuffelmarkt gehouden, waar veel tweedehands artikelen en curiosa te vinden is. Maar liefst 550 kramen liggen vol met spullen uit grootmoeders tijd. Er is brocante, curiosa, verzamelobjecten en allerlei andere tweedehands spulletjes. Bij de ene kraam zijn het items die vroeger zelf gebruikt werden of waarvan de verkoper de zolder heeft leeggehaald, bij de andere kraam worden leuke oude verzamelingen aangeboden. Tussendoor zijn er standjes waar bezoekers even uit kunnen rusten en wat kunnen eten en drinken.