Afbeelding
Foto: ingimage

Cursus basisfotografie

donderdag 2 februari 2023 20:00

20.00 uur, lesstudio Giessen, Industrieweg 30, Giessen.

Leren fotograferen op de M-stand van je camera? Altijd al willen weten wat het knopje diafragma, sluitertijd of ISO nu doet op je camera? Op zoek naar meer diepgang in je foto’s?  Nooit meer op de A fotograferen? Gaby Ermstrang start op 2 februari met een vijfweekse basiscursus fotografie, waarin dit allemaal behandeld wordt. De cursus bestaat uit een technisch deel (hoe werkt een camera?), een creatief deel (hoe maak ik de foto), uit de behandeling van diverse disciplines zoals, portret, landschap, avondfotografie en uit fotografie op locatie. De cursusavonden starten om 20.00 uur en duren ongeveer twee uur. Deelname aan de cursus kost 149 euro per persoon. Meer informatie en boeken via info@ermstrangfotografie.nl.