• Haal je dansskils weer op in de Danssalon, met een workshop basistechniek van de cha-cha-cha
• Haal je dansskils weer op in de Danssalon, met een workshop basistechniek van de cha-cha-cha Foto: Aangeleverd

Dansmiddag met workshop Cha-cha-cha in Tavenu

zondag 12 februari 2023 13:00 t/m 20:00

13.00 uur, Dorpshuis Tavenu, Singel 16A, Nieuwendijk. 

Op zondag 12 februari wordt er voorafgaand aan de Danssalon een workshop Cha-Cha-Cha, onder leiding van dansschool Grijsbach, gegeven. Deelname hieraan kost 6,00 euro. De workshop begint om 13.00 uur en de dansmiddag zoals gebruikelijk om 14.30 uur. Deelname aan de dansmiddag kost 7,00 euro. Na afloop serveert men een uitgebreid koud- en warmbuffet. Reserveren voor de workshop en het koud- en warmbuffet (22,50 euro) kan via sonjavanderleur39@gmail.com. Het is niet mogelijk om de entree en deelname aan de workshop te pinnen aan de zaal. Alleen contante betaling.