Willemijn en Karin
Willemijn en Karin Foto: Hester van der Mey

Ondernemen met God

vrijdag 10 februari 2023 9:30 t/m 15:30

09.30 uur, Waardhuizen 24, Waardhuizen.

God betrekken in je onderneming. Doe jij dat? Waarschijnlijk zeg je meteen: ja, natuurlijk. Of: ja, dat wil ik wel. Bij de meeste christenen is dat wel een verlangen van het hart. Maar waar zeg je dan eigenlijk ja tegen? Wat houdt dat in ‘God betrekken in je onderneming’ en hoever wil of kun je daarin gaan? Daar draait het om tijdens de workshop ‘God betrekken in je onderneming’. Op vrijdag 10 februari wordt deze gegeven in de kerk van Waardhuizen. De wil van God staat in de bijbel. Een boek vol met wijsheden, opdrachten en beloften. Maar, zoals met veel kennis, moet je het ook nog (kunnen) toepassen. En daar begint het vaak lastiger te worden. Kom samen met ons, Willemijn van Wanrooij, Karin Loeff en andere ondernemers, ontdekken wat God voor plan heeft met jou en je onderneming. We zullen getuigen, bidden, lezen, zingen en actief met elkaar bezig zijn. Verbinden met gelijkgestemden en er is ook tijd om te netwerken. Wil jij God (nog) meer betrekken in het ondernemerschap? Wees dan van harte welkom. Voor meer informatie kijk op www.lydiamaaktfans.nl/linkpagina/ of stuur een mail naar: info@liefsvankarin.nl.