Afbeelding
Foto: Guusje Bertholet

Presentaties bij Boekhandel De Mandarijn

vrijdag 8 december 2023 13:00 tot zaterdag 9 december 17:00

13.00 uur en 10.00 uur, Gorinchem, Gasthuisstraat 25.

Boekhandel De Mandarijn wordt op 8 en 9 december omgetoverd in feestelijk parelende kerstsfeer. Diverse kunstenaars geven extra glans aan de winkel. Ontwerpster Elly van der Graaf zal juwelen met bijzonder gevormde parels uitstallen. Elly werd deze zomer op de kunstmarkt in L├╝dinghausen met de eerste prijs onderscheiden voor haar sieraden. Kunstenares Guusje Bertholet exposeert twee schilderijen; een portret van een dame in goud en een kraai in mistig winterlandschap. Kunstschilder Bert Welmers, bekend van zijn serie schilderijen van de Gorinchemse haven, presenteert nu een zeegezicht in zachte kleuren. Atelier Distel & Mirt completeert het geheel met kleurige kerstkransen. De presentaties vinden plaats op vrijdagmiddag 8 december vanaf 13.00 uur en zaterdag 9 december vanaf 10.00 uur bij Boekhandel De Mandarijn, Gasthuisstraat 25 in Gorinchem.